Idag har mina älskade föräldrar smiley varit här och passat Rasmus hela dagen, de kom redan i går kväll. Vad skulle vi göra utan dem? De var på vårdcentralen med honom och det visade sig att han hade öroninflammation så nu har han fått penicillin. Han hade varit jätteduktig när sköterskan stack i fingret men blivit ledsen när läkaren skulle ta halsprov och kolla i öronen.

På em/kvällen har vi varit på dagis och fritids och kollat på tjejernas lussefirande. De var så duktiga så!!! Det blev mat från pizzerian till middag, barnen pizza och jag och Daniel sallad.

Johanna på dagis:
Blog Image

Amanda i skolan:

Blog Image

Nu ligger alla barn till sängs och jag har bäddat ner mig i soffan med duntäcket. Känner mig lite ruggig och febrig nästan – brrrrr. smiley

När Rasmus skulle duscha förut så såg vi att han är helt prickig på magen och ryggen, precis som tjejerna var när de hade 3-dagarsfeber, så jag kan slå vad om att det är det han har också, kombinerat med en öroninflammation.

Imorgon blir jag hemma med Rasmus, få se hur det blir på onsdag.

//E