Idag när Daniel var och hämtade Johanna på dagis så fick han reda på att det går magsjuka på Rasmus avdelning. 3 st hade spytt idag….. Så vi beslutade nu på kvällen att Rasse och Johanna inte går något mer på dagis förrän efter jul, de kommer tillbaka den 7 januari. Nu när han varit borta därifrån hela veckan så känns det fel att “utsätta” honom för det. Det är inte kul om de blir magsjuka nu precis till jul. Så i morgon lämnar Daniel dem hos mamma och pappa i Södertälje på väg till jobbet. Jag lämnar Amanda på fritids, så vi åker 2 bilar i morgon.

Sen hämtar någon av oss barnen i Södertälje och efter middagen så åker vi och lämnar R och J hos farmor och farfar där de ska spendera fredagen. Amanda kommer att gå i skolan och på fritids denna vecka.

Idag har Rasse och jag varit på IKEA och sen var vi en sväng till Skärholmen. På vägen hem så stannade vi en stund hos mamma och pappa. Brorsan var där också.

Sitter och kollar på “Bonde söker fru” nu – spännande!

God natt!

//E