Rasmus vaknade vid 5.45 i morse. Jag hämtade honom då, sen somnade han om nere hos oss och sov till nästan 8. Daniel somnade om en stund med honom. Amanda och Johanna vaknade också ganska tidigt. Jag kollade på en serie och började tvätta och småplocka lite, som man nästan alltid gör. smiley

I morse, vid 8.30, åkte jag och Amanda till Ica Maxi i Södertälje och storhandlade. Kan säga att det var ganska mycket folk där för att vara så tidigt på morgonen. Det var fler än vi som skulle julhandla. smiley På vägen hem så åkte vi förbi Statoil och körde bilen genom en biltvätt. Den var så smutsig innan så man knappt ville ta i den.

När vi kom hem så gjorde Daniel och barnen köttbullar och jag kokade risgrynsgröt, så det åt jag till lunch – yammii. Tjejerna och jag åkte upp till videoaffären och hämtade ut 2 paket, så de fick varsin varmkorv från korvmojjen till lunch – nyttigt. smiley

Rasmus somnade nu vid 12.30, så det blir bara en tupplur idag. Jag funderar på om jag också ska gå och lägga mig en liten stund.

//E