I morse åkte jag och Johanna till IKEA och fyllde på ljusförrådet, jag köpte inte tillräckligt med ljus i onsdags smiley Efter det så åkte vi till Team Sportia i Heron City och köpte en riktig barninnebandyklubba till Rasmus, han är ju värsta proffset så det är klart att han ska ha en riktig klubba!!! Så den får han i julklapp. Vi åt lunch där också, Johanna från Mc Donalds och jag från Kolgrillen. Mums!

Amanda har varit på kalas hos en tjej i hennes klass. Daniel och Johanna har precis kommit hem från sista gången på simskolan. Nu ska barnen äta ugnspannkaka som jag gjort och jag och Daniel ska äta heta räkor med ris.

Igår kväll griljerade vi skinkan (vi har köpt en färdigkokt). Så den provsmakade jag och Daniel då. Det var jättegott och juligt! D tog en snaps till också. smiley

Imorgon kommer städerskan hit och städar hela huset, det ska bli så skönt. Jag har plockat undan en hel del, så att hon kan damma överallt. Få se vad vi hittar på då, det är väl bra om vi håller oss borta lite. Det är nog enklare för henne att städa om inte alla 3 vilddjuren är hemma smiley

//E