Igår var jag, Amanda och mamma till Skärholmen och Toys’r us en sväng. Jag köpte födelsedagspresenter till Johanna. Det blev en kabinväska med princessmotiv, 3 spel, namnballonger och bokmärken. Sen tidigare har jag köpt ett bokmärkesalbum, bokmärken och en klänning.

I morse åkte vi till Ica Maxi och handlade hela familjen. På eftermiddagen kom familjen Leray hit på besök. Det var länge sedan så det var jättekul att ses igen. Tjejerna har gått och tjatat och väntat hela dagen på att de skulle komma!

Daniel och Magnus stod ute på altanen i 5 minusgrader och grillade fläskfilé. Till det blev det klyftpotatis, morötter och rödlök i ugnen. Mumsigt värre!!!

Rasmus har bara sovit 1 timme idag så han var jättetrött nu vid sju och somnade utan problem. Amanda och Johanna sitter och kollar på barnprogram och äter lite choklad.

I morgon ska vi gå på bio i Heron City och se nya Lasse-Maja-filmen med tjejerna. Rasmus får vara hos farmor och farfar under tiden.

//E