Idag har jag, Daniel, Amanda och Johanna varit på IKEA en sväng. Köpte en hylla som vi ska ha i badrummet härnere nu när vi ska ta bort Rasmus skötbord. Sen var vi på Heron City och var på bio. Vi såg Lasse-Majas detektivbyrå. Den var bra och spännande! Rasmus var hos farmor och farfar under tiden. Det hade gått jättebra!

Jag har känt mig lite hängig idag och tog tempen nu på kvällen, hade då 38,1. Inte så kul! Hoppas att det går över.

För exakt 5 år sen nu så var jag hemma och hade värkar. Kl 20 kom vi till förlossningen och om ca 5 timmar så föddes Johanna, kl 00.12 den 29 december 2003. Tänk va fort tiden går!!!

Jag på förlossningen, med lustgasen:

Blog Image

Johanna – alldeles nyfödd:

Blog Image

Johanna – 5 år senare:

Blog Image

Imorgon så firar vi henne lite men kalas för släkten blir nästa helg och barnkalas helgen efter det.

//E