Det är så skönt att vara ledig! Vi börjar inte jobba förrän den 7 januari.

Idag har vi varit på stan en sväng. Mötte upp mor och far där så vi lunchade tillsammans. Daniel köpte en hockeyhjälm så han kan åka skridskor med tjejerna. Sen köpte jag en vindfleecejacka till Rasmus på Polarn och pyret. Han fick presentkort där i julklapp. Så jag köpte en knallgrön jättefin, se nedan!

Blog Image

Efter det så åkte vi hem till mamma och pappa och fikade lite. Rasmus passade på att sova en stund när vi var där.

Till middag har vi ätit smarrig kycklingwok som vi gjorde. Rasmus åt som en häst. smileyBlog Image

Imorgon är det nyårsafton och vi har inget särskilt planerat. Vi blir bara hemma och lagar någon god mat, det blir nog plankstek.

Nu ska Daniel och jag kolla på film – “National Treasure – Book of secrets”. Rasmus och Johanna sover och Amanda ligger i sin säng och lyssnar på Sune CD-saga. Hon har gjort det de sista kvällarna och somnar efter en stund.

//E