Mina favoriter på julbordet är julknäcke med skinka och gröten – får jag bara det så är jag nöjd!!! Då det glutenfria knäckebrödet inte är toppen till julskinkan så har jag varit dum och “fuskat” nu under julen och ätit vanligt julknäcke…. Under några dagar så har det funkat bra, men idag sa magen i från rejält. P g a det så kunde jag inte åka med till mina kära föräldrar på middag, så Daniel och barnen fick åka själva. Jag har suttit på toaletten och legat i soffan och plöjt 2 filmer. Det kändes lite snopet att vara hemma, men “jag får väl skylla mig själv”. smiley Jag vet ju att jag inte ska “fuska” för det skadar bara magen ännu mer, men gjort och gjort och gott var det (med julknäcke och skinka alltså)!!!

Nu är Daniel och barnen hemma igen och Rasmus och Johanna ligger. Vi ska nog kolla på Robinson om en stund.

//E