I morse kom jag på den briljanta idén att vi alla skulle byta rum med varandra! Sagt och gjort – efter frukost så började flytten.

Barnen har ju haft varsitt rum däruppe och jag och Daniel har ju haft vårt sovrum här nere. Då Rasmus fortfarande vaknar VARJE natt och har lite svårt att somna om så har vi nu flyttat upp tillbaka till “vårt gamla” sovrum. Amanda flyttade ner till vårt rum härnere. Johanna fick Amandas rum däruppe och Rasmus fick Johannas rum. Det var mycket att bära upp och ner. Tack och lov så kom mamma, pappa och starka brorsan lite innan Johannas kalas så brorsan hjälpte Daniel med att bära upp våra supertunga Hästens-sängar upp till övervåningen.

Vi hoppas att nätterna ska bli bättre då Rasmus får lite närmare att bara springa in till oss och inte tvärtom – att vi ska springa upp i trappen till hans rum och blir klarvakna på vägen…..

//E