I morse åkte vi till Sportson i Kungens Kurva och köpte en ny cykel till Johanna. Det blev en 20″ med 3 växlar i färgen vit och ljusrosa. De hade inte så många att välja på som hade 3 växlar. Den var nedsatt 500 kr och vi betalde 1 795 kr för den. Johanna tyckte den var jättefin så hon blev så nöjd!

Sen var vi en sväng till City Gross och köpte lite god mat till i morgon. På vägen hem stannade vi Mc Driven och köpte mat till barnen som de åt i bilen.

När vi kom hem så klädde vi oss varmt och gick till skridskobanan som vi har på samfälligheten. Rasmus stod på sina skridskor för första gången – han var så söt.

Rasmus och pappa

Amanda

Efter ett tag så övergav Rasmus skridskorna och sprang runt med skor, klubba och hjälm – det gick ju mycket snabbare så

En påpälsad Eva och Johanna

Vi tänkte att Rasmus inte skulle sova någon middag nu några dagar – för att testa om han sover bättre på nätterna. Idag vid kl 16 så somnade han i Daniels knä istället – så bra gick det…. Rasmus och Daniel tog en liten halvitmmes-nap i soffan och sen var det jättesvårt att få liv Rasmus. Efter lite middag så piggade han dock på sig och nu verkar han inte vilja sova istället… Vi får väl se om han till slut somnar. smiley

Inget bra är det på tv heller – trist. Igår såg vi filmen “The Tournament” – det var verkligen bara en massa pang pang i den. Den var så där – eller det jag såg vill säga. Jag somnade “som vanligt” i soffan.

//E