Igår var vi på Minidisco kl 20.30, men det var inte så bra. Inte alls som på Sunwing faktiskt….. L Vi gick hem efter det. Då la vi Rasmus och sen så var vi andra vakna en stund. Vi gör lite av tjejernas läxor på kvällarna. De fick med sig lite uppgifter ner hit som de ska göra. Vi låg och kryssade en stund innan vi somnade, strax efter 22.

Inatt vaknade Rasmus och var ledsen. Han hade nog drömt lite. Han ”ville hem till katterna” sa han med gråten i halsen. Han fick komma in till oss och somnade om på en gång. Jag fick dock ligga väldigt trångt då han tar sådan plats. Jag vaknade strax före 7 och Rasmus en stund därefter. Man är så trött på kvällarna så det blir inga sena kvällar direkt.

Vi var vid frukosten vid 8 ungefär och vid poolen 8.45. Idag har det t o m varit några små moln på himlen. Enligt pappa igår så skulle det tydligen bli åska och regn i morgon onsdag. Vi får väl se….. Vi gick hem från poolen redan vid 15.15 idag. Har myst och slappat på rummet. Ätit godis och chips. Amanda har gjort några läxor – hon har lite mer att göra än Amanda. Daniel spelade kort med Johanna och Rasmus under tiden.

Lite om hotellet

Det är verkligen en otrolig pool som finns här, den är nog oslagbar! Hotellet i sig vet jag inte riktigt om jag kan tycka att det är 5-stjärnigt, inte rummen i alla fall. Vi har heltäckningsmatta i båda rummen, det känns sådär, lite ofräscht. I duschen finns ingen duschslang utan bara ett munstycke högt upp på väggen, så det är svårt att skölja ur schampo och balsam i tjejernas hår. Sängarna är stenhårda, men det är de ju även i Spanien, Grekland och Cypern. De verkar inte ha förstått att man ska ha en bäddmadrass OVANPÅ resårbotten, utan här ligger man direkt på den hårda… Jag är helt öm i mina höfter, då jag alltid sover på sidan. Min säng hemma är ju betydligt mjukare än dessa. 😉

Maten som finns i restaurangen är jättegod, men det framgår ingenstans vad maten innehåller, t ex gluten, laktos, ägg etc, så jag vågar ju inte prova något som jag inte vet/ser vad det är – trist! Barnen äter typ samma hela tiden, makaroner, pommes frites, chicken nuggets och lite grönsaker. Det är mycket köer både till lunch och middag, vilket känns lite jobbigt. Det blir nästan lite stressigt att äta. Sen så finns det inga brickor på restaurangerna. Så är man 5 st som ska plocka mat och dricka så får man liksom gå i flera omgångar för att få med sig allting, vilket är lite jobbigt.

//E