Igår var vi aldrig på något minidisco, för barnen tyckte inte det var så bra. Man är så himla trött på kvällarna så igår gick vi nästan och la oss samtidigt som tjejerna. Jag har bäddat in 2 stycken täcken under mitt underlakan, så i natt var det liiite mjukare i sängen och jag sov lite bättre. Det gäller att vara påhittig! 😀

Imorse när vi vaknade så var det alldeles molnigt och lite grått ute. Enligt SMHI så skulle det vara regn och åska i Antalya hela dagen idag. Här i Side har solen skinit hela dagen, dock med en hel del moln på himlen, som avtog senare på dagen. Det har varit riktigt skönt faktiskt! Idag har jag t o m kunnat lega och ”steka” en stund. J

Barnen provade amerikanska pannkakor till frukost i morse, med kanel och socker. De tyckte det var jättegott! Bra att de får i sig lite mat. De äter inte direkt några stora portioner…

Vi var vid poolen runt 9 ungefär och kom tillbaka till rummen vid 16.30. Duschade och så. Amanda har blivit röd av solen idag, fast vi smörjt. Måste nog smörja ännu oftare. Har smörjt inte dem med aloe vera nu efter duschen, mig själv också. Skönt! Det hjälper mot solsvedan. Ska be mamma och pappa köpa med sig lite mer solkräm + aloe vera ner. Det går ju åt en del kräm.

//E