Ååh va härligt det var att vakna i morse och gå upp och tända en brasa i kaminen!!! Ursäkta allt tjat om vår kamin men det är ju så härligt – och varmt! Vi har väl haft runt 27 grader i vardagsrummet hela dagen i dag – nice!

Rasmus vaknade 5 i morse. När det var dags för frukost så ville han inte ha något. Det hör ju inte till vanligheterna. Han och Daniel gick för att vila en stund efter vår frukost, med tanke på att han vaknade kl 5. Då kräktes han i sängen, eller rättare sagt i Daniels hand. Det var inte så mycket som kom eftersom han inte hade ätit något sedan i går kväll, så Daniel hann “fånga upp det”.

Daniel och tjejerna åkte iväg till Ica Maxi för att handla. Jag och Rasse var hemma. Han drack lite vatten då och då och efter en timme så kom det lilla upp. Detta var på förmiddagen. Sedan dess har han ätit 1 smörgåsrån, 1 smörgås och druckit vatten. Allt det har han fått behålla, så jag hoppas att det inte blir värre än så samt att vi andra klarar oss.

Vi har gjort lite rischoklad, bäddat rent, tvätt lakan, skottat och varit ute (jag och tjejerna i alla fall).

//E