Idag är det bara 2 veckor kvar till julafton. Gud va fort tiden går!

Daniel har varit ute med jobbet 2 kvällar denna vecka. I onsdags kväll kom mamma och pappa hit en sväng.

Idag har jag haft min lediga fredag. Rasmus vaknade kl 05.30 i morse, inte så kul…. Han och jag har städat, tvättat och fixat här hemma medan tjejerna varit i skolan. Vi har eldat, eldat och eldat i kaminen. Det är perfekt att torka tvätt framför brasan för det torkar så fort.

Kl 12 hämtade vi tjejerna och sen åkte vi direkt ut till Mölnbo och lekte med Linda, Tyra och Alicia. Fast det blev inte så mycket lekande med Alicia för hon sov hela tiden vi var där. smiley Vi hade med Johannas tripp trapp stol som Linda skulle köpa till Alicia, så nu är vi av med hennes och Amandas gamla stolar. Skönt!

På vägen hem så bestämde vi träff med Daniel på Ica så vi handlade lite middagsmat tillsammans. Det blev helstekt fläskytterfilé, klyftpotatis och tzatziki. Gott!

Nu har vi kollat på Idol. Tjejerna har precis lagt sig. T o m Johanna var vaken hela tiden, det är inte illa för att vara henne, hon brukar ju vara så kvällstrött. smiley

I morgon ska Daniel hjälpa Magnus och Jenny och flytta. Vet inte riktigt vad jag och barnen ska hitta på. Pappa kommer hit och stannar på middag och sover kvar. Mamma är i Tyskland på julmarknadsresa, som hon brukar göra varje år.

Vi (läs jag = Eva) måste fixa nya luciakläder till Rasmus. Köpte ett tomte-linne med tillhörande luva på Ica Maxi för några veckor sedan, i storlek 122/128. Tänkte att det måste ju passa, han har ju 110 i vanliga kläder. Det satt nästan som ett korvskinn på honom, och då UTAN vinterkläder, som de ska kunna ha under eftersom luciafirandet är ute. Hmmmmm, få se om jag hittar något som inte är så tight. Rasmus sa dessutom häromdagen att han minsann skulle vara “pepparkaka” och inte tomte. Sen måste vi se till att de små batteridrivna ljusen de ska hålla i funkar. Tror det var något batteri som var slut.

//E