Jag är störtförkyld och kraxar som en kråka här hemma. “Mamma, va konstigt du låter!” sa Johanna förut. Har varit lite snorig några dagar, men i går blev det värre och idag ännu värre. Hostar, snorar och kraxar. Har jobbat hemifrån idag. Skönt att slippa bege sig till jobbet när man inte mår tiptop.

Nu har vi precis lagt barnen. I morgon blir det möten i stan nästan hela dagen.

På fredag har tjejerna skolavslutning så de slutar redan kl 10.00. Eftersom de inte har någon fritidstid på fredagar då någon av oss är ledig så hämtar Daniel dem redan kl 10. Efter lunch åker han och barnen in till mormor och morfar. Rasmus ska vara hos dem hela helgen. På lördag ska de åka till Skansen på julmarknad. Tjejerna ska på kalas till Emilia på fredag kväll och till Sofie på kalas på lördag eftermiddag. Få se vad vi hittar på på lördag förmiddag och söndag. Det blir nog lite julgodisfixande – Mozartkulor bl a. Det är tjejerna bra på att göra!

//E