Härligt med lite julledighet nu!!! I måndags var jag ju hemma och vabbade med Rasmus. Då gick även tjejerna vara hemma från fritids. Skönt att slippa stressa! Vi är lediga ända till den 3/1. Den veckan (söndag-onsdag) så ska barnen vara hos mormor och morfar medan vi jobbar. Skönt för dem att få 3 veckors jullov!

Igår var barnen hos farmor och farfar när jag och Daniel jobbade.

Idag har jag vabbat för Rasmus och Daniel har jobbat hemifrån. Rasmus har nu haft feber i 6 dagar. När ska det ge med sig???

Till lunch åkte vi till Mc Donalds och åt – i bilen. Barnen tycker det är så mysigt med “picnic” i bilen. smiley Sen åkte vi till Systembolaget och köpte lite öl, vin och Smirnoff Ice att ha nu på ledigheten. smiley

Städerskan har varit här och städat hela huset idag. Härligt att ha nystädat hus till jul!!!

I morgon är vi lediga. Daniel ska väl fixa några sista julklappar. Jag blir väl hemma med Rasse under tiden. Få se som tjejerna kanske följer med Daniel till stan en sväng.

Jag har varit iväg med Johanna till frissan nu så nu är hon nyklippt och fin. Hon har dock inte klippt luggen, för hon ska minsann spara sin lugg nu.

Snart är det dags för julkalendern. Daniel har precis duschat med alla barnen och står nu och rullar mitt glutenfria bröd. Han är såååå bra min man!!! smiley

Få se om vi kanske griljerar skinkan i kväll eller om vi spar det till i morgon.

//E