Nu är det äntligen lite lugn och ro här i vårt hus!

På fm åkte Daniel och tjejerna till stan för att köpa julklapp till mig. Jag var hemma med Rasse, som var feberfri på förmiddagen. Vi kollade lite på tv och tvättade.

Till lunch önskade barnen toast så det fixade vi.

Jag vaknade typ 6 i morse och kunde inte somna om. Typiskt att jag gör det just en sådan morgon när Rasmus typ sover till 7.30. Jag gick upp, tände en brasa i kaminen och kollade på sista avsnittet av “Mordet i Sandhamn”. Jag missade visst det igår för jag somnade i soffan typ 20.30. smiley Det var ju iofs ganska lugnt och skönt då på morgonkvisten när jag var ensamn vaken. De andra vaknade till mellan 8-8.30.

Jag och Johanna gick en sväng på em, för att dela up kalasinbjudningar till några tjejer på gatan och sen så gick vi till postlådan vid macken och la på de övriga. Hoppas att de kommer fram nästa vecka någon gång.

Köttbullar har vi gjort och skinkan är griljerad.

Vi har precis lagt barnen nu. De bråkar och gnatar och retas med varandra hela tiden så jag nästan blir galen. Tjejerna gick ut en stund efter middagen och åkte skidor. Rasmus har varit inne idag med. Han hade 38,8 förut. Han är feberfri fram tills eftermiddagen/kvällen, då stiger tempen. Nu har han haft feber i 7 dagar….. smiley

I morgon kommer mamma, pappa och Pär hit på förmiddagen och firar jul med oss. Det ska bli jättemysigt!!! Välkomna!

//E