Idag är det julafton och så klart så vaknade barnen tidigt! Jag vet ju själv hur man var som liten – helspänd! 🙂

Igår em sov jag ca 1,5 timme, vilket gjorde rejäl skillnad i går kväll. Jag gick inte och la mig förrän kl nästan var tolv. Det är väldigt ovanligt för att vara mig! Jag satt och kollade på “Sex and the city 2”. Jag har ju inte sett något avsnitt av själva serien, men har nu på 2 dagar både sett filmerna 1 och 2. De är ju jätteroliga!!! Rasse vaknade strax efter 6 idag så det blev inte många timmars sömn för min del. Daniel somnade långt innan mig – i soffan. 😀 Risken med att inte ha sovit så mycket i natt är väl att jag blir jättetrött i kväll i stället. Kanske man kan slumra in en stund under Kalle Anka? 😉

Nu måste jag springa ner och kolla gröten…..

Ha en härlig julafton!

//E