Jag förstår inte varför jag vaknar så tidigt när vi är här. Kan bero på att det är så ljust i vårt rum. 🙂 De andra sov väl till 8 ungefär. Tror att vi var färdigätna och vid poolen runt 9 idag – tidigt.

I dag har man kunna legat och sola lite i alla fall, det har faktiskt fläktat lite grann – skönt!

Barnen vill minsann inte vara med i någon barnklubb på dagarna. Rasmus vill inte och när man kollar på åldersgruppen för de olika äventyren, så är de äldsta kanske runt 5-6, så på sätt och vis förstår jag att kanske Amanda och Johanna inte vill vara med på just de bitarna och Rasmus är inte den som gärna går själv då. Vi får se om de är med på något för de lite äldre barnen.

På eftermiddagen smaskade vi chips, kex, läsk och öl vid poolen. Mumsigt! Vi försöker truga i barnen vatten då det är så varmt, men de är ju inga superdrickare direkt. Det får varvas med lite läsk, glass och milkshake. Daniel och jag brukar ta en iskaffe – gott!

Till middagen ikväll är det inget särskilt tema och i morgon är det aktivitetsfri dag och inte heller någon mat (förutom frukost) för vår del som ingår. Få se om vi äter på La Tasca eller Fino då eller om vi tar en sväng in till Side centrum.

Rasmus är så trött på kvällarna. Han sover ju inget på dagarna så det är klart att han blir trött av allt badande och av värmen. T o m en annan är ju helt slut på kvällarna. Det blir ju inga sena kvällarna direkt. Nu har vi lagt Rasmus och tjejerna skriver dagbok, D lägger patiens (hur stavas det???). Vi tänkte att vi sparar de ”sena” kvällshowerna tills nästa vecka då säkert mamma, pappa och brorsan också vill se dessa.

Ikväll var det ingen björnshow utan ”Teen Idol”. Det var barn som var ”lite större” som sjöng och uppträdde.

//E