I natt/morse någon gång kom Rasmus in till oss. Efter det så hade jag lite svårt att sova vidare, trots att vi nu tack vare tips från Elinor, hittat mörkläggningsgardiner i sovrummet. 🙂

Vi var vid poolen runt 9 ungefär. På förmiddagen blev det en glass till barnen och en iskaffe till mig och Daniel. Kl 12.30 var det lunchbuffé.

Dagarna är rätt lika varandra – sol, bad, glass, godis, chips, dricka, kortspel, Nintendo-spel och lite korsordslösning.

Nu har vi precis kommit upp på rummet och ska väl duscha och så snart.

Ikväll är det italiensk buffé till middag. Hoppas att det är lite annat än bara pasta.

Rasmus var så trött förut så han sov en snabbis mellan 18-18.30, då vi skulle äta middag. Det var lite svårt att få liv i honom då, så i morgon får det nog bli en liten eftermiddagsvila.

Den italienska buffén var så där. Inte så mycket som jag kunde äta…. Det fanns vitlöksbröd som barnen tyckte var jättegoda!

Efter björnshowen så shoppade vi Björn Borg-kalsonger till Rasmus, i en affär här på hotellet. 12 TL för 2 par, vilket motsvarar knappt 50 SEK. Hemma på Lindex kostar ju ett par kalsonger ca 50 kr, så ganska bra pris härnere, även om det inte är äkta Björn Borg. 😉

Idag har vi pratat med en familj som kom ner natten till idag. De har legat bredvid oss vid poolen. Jättetrevliga!!!

//E