I morse vaknade jag strax före 7. Härnere är det alltid jag som vaknar först. Jag låg och läste lite i min bok. En stund därefter så vaknade Rasmus och kom in till oss.

Sen ”är det som vanligt”, alla vaknar en efter en, insmörjning, frukost och poolen.

Idag har det inte blåst så mycket så det har varit väldigt varmt. Efter lunch så gick jag en sväng med Rasmus i vagnen så han kunde sova lite middag. När han somnat så gick jag upp till lägenheten så fick han ligga kvar i vagnen inne och sova. Det är ju betydligt svalare inne med ac-n. Jag låg och läste lite. 1,5 timme sov han.

Medan jag och Rasse var uppe i lägenheten så tog Daniel och tjejerna en tripp ner till stranden. De gick till höger ut från hotellet istället för till vänster, som vi gjort tidigare. Till höger så går det en kanal och däri hade de sett flera sköldpaddor. Coolt!

Jag och Rasse gick ner till poolen när han vaknat. Vi köpte lite chips och dricka. Tjejerna spelade nintendo och Rasse och Daniel spelade Yatzy, medan jag passade på att sola lite. 🙂

Nu har vi duschat och ikväll blir det asiatisk buffé här på hotellet. I morgon ingår ingen mat förutom frukost. Få se om vi provat Fino´s á la carte meny då. Jag är ju riktigt sugen på en sjysst oxfilé. 🙂

D tyckte den asiatiska buffén var bra – det fanns ju sushi. 🙂 För min del var det inte mycket som det inte var gluten i. Det blev någon kyckling och ris. Barnen åt mest från Lollo & Bernie buffén. Det blir tyvärr lite samma varje dag nästan…..

Det var ingen björnshow idag, utan ”Ministars”. Det är mindre barn som showar till musik. De sjunger inte utan dansar mest. Det var några 4-åringar som var med och de var så söta!

Efter den showen gick vi ner mot strandpromenaden, längs med kanalen. Det var en del folk ute. Det var jättemysigt att gå där. På ett hotell visades en utetermometer. Den visade 28 grader och då var klockan typ 20.30. Inte illa!

Vi tog lite dricka i Lime bar när vi kom tillbaka.

Rasmus och Johanna var trötta, så D gick hem med dem till lägenheten. Amanda och jag ville se ”vuxenshowen” som började 21.30. I dag var temat ”Eurovision”. Den var jättebra! Artisterna som hör till Sunwing´s showteam är verkligen superduktiga!!!

När vi kom tillbaka till lägenheten så satt D och kollade lite på tv. J och R hade somnat nästan på en gång. A var också jättetrött och la sig på en gång. Jag låg och läste i min spännande bok. D somnade och började snarka på en gång han också. 🙂

//E