I morse sov Amanda till 8.30. Hon var trött efter showen vi såg igår kväll.

Vi har legat vid poolen. I dag har vi ätit lunch på La Tasca. Tjejerna åt osttoast, Rasmus åt från den lilla barnbuffén, D åt en club sandwich och jag åt en kyckling, bacon och avocadosallad. Det var lite väl mycket grönsallad bara.

Efter lunch gick vi alla upp till lägenheten. Rasmus och Amanda somnade. Johanna låg och vilade en stund men kunde inte somna. Jag gick ner till poolen efter en stund och låg och läste lite. D var kvar uppe. Johanna kom ner efter en stund och badade.

När de kom ner (R sov i 2 timmar), så gick vi längs med kanalen här utanför hotellet och kollade efter sköldpaddor. Vi såg 3 stycken.

Nu är det duschning av alla som pågår. Ikväll har vi bokat bord på Fino för att äta á la carte. Hoppas att den maten är god!

Nu har vi precis kommit “hem”. Vi åt middag på Fino. Det var jättegott!!! Alla utom Rasmus åt oxfilé och potatisgratäng. Jag och D åt även varsin Toast Skagen till förrätt – mums! A och J åt bra med kött. De tyckte att denna middag var den godaste på hela veckan – vi med. 🙂 R åt från Lollo & Bernies buffé.

Vi har sms-kontakt med mamma, pappa och brorsan som står på Arlanda och väntar på att få åka ner hit. Deras plan skulle ha lyft kl 18.00, men de har fortfarande inte lyft. Det skulle lagas 4 toaletter på planet och de var tvungna att fixa någon reservdel från Ystad. Vi får väl se när de kommer iväg….. 🙁

//E