Mamma, pappa och Pär kom aldrig iväg från Arlanda som planerat i går kväll. Deras plan skulle ha lyft kl 18.00. De kom iväg 08.30 i morse istället, alltså drygt 14 timmar försenade. De sov några timmar på Arlanda. De kom fram hit till hotellet vid 16.00 ungefär.

Vi har legat vid poolen. Efter lunch sov alla barn lite middagsvila. D var kvar uppe medan jag gick ner till poolen och låg och läste i skuggan. Har nu läst ut min braiga bok. Dags att börja på nästa.

Efter dagens sista bad, som vi tog tillsammans med mamma, pappa och brorsan, så gick vi upp och duschade. När vi var klara gick vi till mammas och pappas lägenhet och drack en drink före maten. De tyckte att buffén var jättebra. Barnen gick iväg själva och kollade på björnshowen medan vi andra satt kvar vid middagsbordet. Va lugnt och skönt det blev en stund! 🙂

Efter björnshowen gick vi en sväng längs med kanalen för att visa ”nykomlingarna” vägen till havet.

Tjejerna sitter och gör sin läxa – dagbok. R har lagt sig precis. Han är lite övertrött och är lite ledsen och vill minsann inte sova.

Mamma och dem var rätt så möra så idag blir det en tidig kväll för dem. De har ju några timmars sömn att försöka ta igen.

//E