I natt sov jag hela natten utan att vakna – kors i taket! 🙂 Men jag vaknade kl 05.30. Satte mig på balkongen och läste bok och surfade lite. I morse var det ganska molnigt här nere, men det sprack upp under förmiddagen.

Vi mötte upp mamma & co för frukost strax före 9. Tjejerna sov lite längre idag då de var vakna sent i går.

Kl 10 idag var Amanda på ”Kids Dance”. Hon var ju på det även förra veckan. Nu var det bara hon anmäld, men ledaren frågade om Amanda ville ha ”kursen” ändå men bara hon eller om de skulle strunta i det. Amanda ville så hon fick en privatlektion. 😉

Medan Amanda var iväg på dansen så gick jag och min kära mamma iväg på hamam (turkiskt bad). Vi var här på hotellet. Vi valde att bara ta peeling och ”foam wash” och inte någon massage. Det var så himla skönt! En avslappnande upplevelse.

Efter lunchen så gjorde vi som igår – morfar gick upp och sov middagsvila med alla 3 barnen. Jag var nere vid poolen, mamma gick upp och tog lite siesta, Pär likaså. Daniel gick ner till stranden med Mikael (pappan) och de andra ”stora barnen” i familjen från Nordmaling som vi lärt känna. De skulle åka paragliding. Daniel och Mikael åkte i en tillsammans. Det var jättehäftigt!

Före middagen så träffades vi i Pärs lägenhet för en fördrink. Vi satt på balkongen – jättehärligt!

Vi bestämde oss för att hoppa över dagens buffé och åt på á la carten på Fino istället. Min pappa bjöd oss alla – tack så mycket för det. Alla utom Daniel åt oxfilé. Han åt entrecote. Det var en jättegod middag!

En sväng upp till lilla shoppinggatan blev det efter maten. Sedan var vi tillbaka till showen 21.30. Idag var det 90-talets klassiker – skitbra!!! Idag höll sig alla barnen vakna under showen. Nu har vi lagt dem, och oss själva. God natt!

//E