Även idag vaknade jag tidigt. Rasmus kom in till oss runt 6 men han somnade om på en gång och sov vidare. Jag satt ute på balkongen och läste och surfade lite. Såg solen gå upp bakom husen. Härligt! Det var väl ca 25 grader ute vid kl 6.30.

När vi alla var vakna och insmörjda så ringde vi till mormor och morfar. Vi mötte upp dem + brorsan vid frukostbuffén.

Efter frukosten gick vi alla ner till stranden. Det var så härliga vågor!!! Alla barnen tyckte det var jättekul, även Rasmus. Det är så himla skönt att bada i havet, det är nog nästan varmare i havet än i poolen.

Resten av dagen har vi legat vid poolen. Morfar gick upp med alla barnen i vår lägenhet så de alla sov typ 2 timmars middagsvila, inkl morfar. 🙂 Daniel låg och slappade i skuggan och lyssnade på musik under tiden och jag och mamma låg på varsin luftmadrass i poolen och solade. Så skönt!!! Brorsan tog också en liten siesta på eftermiddagen i hans lägenhet.

När de andra vaknat och kommit ner till poolen så blev det lite mer badande samt lite ”mellis” – varsin banan och en chokladbit. 😉 Johanna äter som en liten myra…

Före middagen, efter att vi duschat och gjort oss klara, så kom mamma, pappa och brorsan över till oss och tog en fördrink. Mamma hade köpt gin och brorsan hade med sig Bacardi Grand Melon. Den bacardin är så god att blanda med Sprite.

Idag var det Tex Mex-buffé. Det är ju samma buffé för oss nu den här veckan, eftersom vi åt den även förra veckan. Det är faktiskt lite trist…

Barnen gick iväg själva och kollade på björnshowen medan vi andra åt klart. Sen gick vi upp på ”shoppinggatan” ovanför hotellet och kollade och shoppade lite. Det blev 6 par Björn Borg-trosor till tjejerna, 6 par Björn Borg-kalsonger till Rasmus + 2 väskor. KUL!!!

Vi var tillbaka till 21.30 då kvällen ”vuxen/familjeshow” började. Idag var det ”Abba – reloaded”. Den var jättebra! De är sååå duktiga de som jobbar i showteamet här! Amanda och Johanna höll sig vakna under hela showen (den slutade 22.15). Rasmus somnade i vagnen, trots alla dunkadunka-musik. 🙂 Efter showen gick vi hem och la oss. Jag låg och läste en stund och Daniel låg och spelade lite spel på Rasmus Nintendo. 🙂

//E