Vaknade tidigt i morse igen… Satt på balkongen och njöt av lugnet. Vid 7.30 vaknade barnen till liv. Tidigt, med tanke på att vi såg den sena showen idag.

Frukost och sen till poolen. Till lunch köpte vi lite yoghurt, mackor, frukt och juice som vi åt uppe hos oss. Brorsan köpte med sig Pasta Carbonara take-away från La Tasca. Barnen åt riktigt bra faktiskt. Jag tror, att de liksom vi, börjar tröttna på buffématen.

Efter lunch så stannade Daniel uppe med barnen för en liten vila. Alla 3 somnade till slut. Mamma och jag har legat vid och i poolen. Nu är jag uppe i lägenheten med Amanda, hon vaknade sist och ville inte bada något mer idag. De andra är nere vid poolen.

Idag blir vi inte så länge vid poolen då vi ska åka in till Side centrum för shopping och middag. Det som ska shoppas är några onepiece-dräkter.

Innan vi åkte till stan så var vi hos mamma och pappa och tog en liten fördrink.

Vid 17.30 tog vi 2 taxibilar in till Side. Vi gick och strosade lite, käkade middag på ”Paradise”, samma ställe som jag, Daniel och barnen var på förra onsdagen. Sen gick vi och shoppade lite. Tjejerna fick varsitt par örhängen av mormor. Jag hittade 5 st onepiece-dräkter. Det blev en svart till Rasmus, en turkos till Johanna och en lila till Amanda. Sen blev det varsin svart till Tim och William hemma.

När vi kom hem från Side så träffades vi uppe hos mamma och pappa igen. Även då tog vi lite dricka och snacks. Tjejerna skrev dagbok. Rasmus somnade i vagnen, så när vi kom tillbaka till vår lägenhet var det bara att lägga över honom i sängen.

//E