Även i natt har Johanna sovit bredvid mig och Daniel har sovit i hennes säng. Hon har inte klagat på ont i nacken sedan hon bytte säng.

Jag vaknade tidigt, men somnade om lite senare. Skönt!

Vi har legat vid poolen och badat.

Efter lunch gjorde tjejerna flätor i håret. Båda två blev lite ledsna, för de är ju så hårömma. De blev jättefina när det var klart!!!

Nu håller vi på och duschar och gör oss klara. Sen blir det ”som vanligt” en fördrink ”hemma” hos mamma och pappa innan middagen. Idag är det asiatisk buffé.

Vi har packat ner det mesta nu, förutom sådant som vi behöver i morgon. Det blir ju en del sola och bada även i morgon. Vi har hyrt vår lägenhet till kl 18. Strax före 21 kommer bussen och hämtar oss. Planet är beräknat att lyfta 00.10 (turkisk tid) och att landa på Arlanda 02.55 (svensk tid). Vi hoppas verkligen att vi slipper en massa förseningar!

Idag har vi ätit asiatisk buffé. Tyvärr fanns det inte så mycket som var glutenfritt till mig, så dagens middag var ingen höjdare. 🙁 Nu sitter vi i mormor och morfars lägenhet och drinkar lite. Måste göra slut på lite ”slattar” innan vi åker hem i morgon. 🙂 Få se om Rasse somnar i vagnen här, då är det bara att köra hem honom och lyfta över honom till sängen. Tjejerna har inte sovit någon middag idag, så de orkar nog inte vara uppe så länge.

//E