Igår eftermiddag åkte Daniel och lämnade Rasmus hos farmor och farfar. Han skulle sova där. Sen åkte vi upp till Kungens Kurva, jag, Daniel och tjejerna. Vi gick en snabbis på IKEA och fyllde på ljusförrådet. 🙂

Kl 17.30 skulle tjejerna på kalas hos Sofie i Segeltorp, så vi var och lämnade dem där. Sen åkte vi till Skärholmens Centrum och åt middag och shoppade lite. Daniel hittade ett par skor – kors i taket med hans “plattfötter”. Jag hittade en sjysst jacka – även det kors i taket.

Vi åkte tillbaka till Jim och Elinor en stund innan kalaset var slut. Vi bjöds på god fika. Vi stack hem strax efter 20. När vi kom hem så gick tjejerna och la sig och jag och Daniel slog in alla julklappar. Oj va många det blev!

I morse sov jag ända till 7.15, då jag vaknade av mig själv. Det är “länge” jämfört med 5.30. 🙂

Vid 9 stack vi först till Granngården och köpte 10 kg kattmat, sen storhandlade vi (inkl julmaten) på Ica Maxi. När vi var klara där så åkte vi till Jula och köpte spolarvätska och sen till Plantagen och köpte en fin kungsgran.

Sen hem och fixa och julpynta lite. Daniel åkte iväg och hämtade Rasmus mitt på dagen. Sen på eftermiddagen klädde vi får fina gran och gjorde “Leilas fudgekola”. Den blev god!

På Ica Maxi köpte vi en ny julgransfot, med typ “spännbands-spänne”. Praktisk!

Vi åt jättegod middag – fläskfilégryta och klyftpotatis.

//E