I fredags var ju Rasmus hos farmor och farfar och sov där tills i lördags. När Daniel pratade med dem på lördag fm fick han höra att Ulla blivit magsjuk på natten. Då åkte han och hämtad Rasmus, men han hade ju redan blivit utsatt för smittan, då det oftast smittar innan det precis har brytit ut…

Lördagen och söndagen gick utan att han blev dålig, men så i går kväll vaknade Rasmus till och kräktes. Sen har han kräkts en gång till i natt och försökt en gång till, men då var magen helt tom.

Nu på morgonen har han druckit en klunk vatten, som hittills inte kommit upp.

Tjejerna har skolavslutning i morgon, men får vara hemma idag och i morgon också, p g a smittorisken. Det är ju inte så sjysst att smitta kompisar och personal i skolan. Daniel och jag blir också hemma. Vi antar väl att vi troligen insjuknar idag eller i morgon. D kan jobba lite hemifrån och jag får vabba för Rasmus.

//E