Ingen mer har blivit sjuk, så jag vågar nog säga att vi andra har klarat oss. Det är nu tre dygn sedan Rasmus kräktes så han smittar ju inte längre och vi borde redan ha blivit dåliga om vi blivit smittade.

Jag är dock hemma en dag extra med Rasmus. Tjejerna är också hemma. Vill inte utsätta andra eller själva bli utsatta för någon annan bacill nu precis före jul. I morgon kommer Rasmus vara hos farmor och farfar, för att slippa gå på dagis. Tjejerna kommer att följa med oss till jobbet. De tycker det är så kul. På fredag är jag ledig och Daniel jobbar hemifrån.

Igår var barnen ute i flera omgånger, det var ju jättehärligt väder. De åkte t o m lite pulka i backen, där det var “snöblandat gräs”. Men det gick i alla fall! 🙂

Jag gjorde även lite knäck och den blev perfekt! Kokade den till 125 grader.

//E