Juldagsmorgon och jag är uppe tidigt. Först var det en katt som ville gå ut och krafsade på dörren, sen hade jag en man bredvid mig som, med kombination av alkohol och förkylning, snarkar vääääldigt mycket = får mig att ha svårt att somna om när jag väl vaknat. På sätt och vis är det ändå ganska skönt att vara vaken tidigt, om man får vara det själv. 🙂

Vi hade en härlig julafton igår! Dagen före dopparedagen kändes det lite hopplöst, men det löste sig ändå och det blev en kanondag igår! Alla fick en massa fina julklappar!

Mamma, pappa och brorsan kom vid 11.30. Då tog vi lite glögg, julgodis och sen blev det “doppa-lunch” (dopp-i-grytan och skinkmacka).

Efter lunchen så gick mamma, brorsan och barnen ut en sväng, för att få lite luft. Sen kollade vi på en film, barnen var så otåliga. 🙂 Den var slut lagom till Kalle. Under tiden Kalle var så fixade jag, mamma och Daniel maten inför middagen. Oj va mycket mat!

Lite senare kom tomten på besök och hade lite klappar med sig. Rasmus sprang och gömde sig under trappan, där han dock satt och fnissade lite, så jag tror inte han var rädd direkt, men ville inte komma fram och krama.

Rasmus fick bl a pussel, radiostyrd bil, pennor, målarbok, nya snickarbrallor och en putter.

Tjejerna fick bl a örhängen, presentkort, varsin klocka, kläder, spel, cd-skivor, böcker och dvd-filmer.

Tack allihopa för alla fina julklappar!!!

//E