Trist att skriva, men Rasmus har fortfarande feber. Nu är det 7 dagar han haft feber. Daniel var i väg till vårdcentralen idag men det var “bra” allting. Sänkan visade bara 5 vilket är normalt, så det är bara ett virus – fortfarande. Daniel har jobbat hemifrån idag.

När jag kom hem från jobbet så åkte Daniel upp till jobbet för att jobba sent. På vägen lämnade han Rasmus hos mormor och morfar, som ska passa honom i morgon så vi kan jobba på plats i morgon. Sen jobbar vi hemifrån på fredag igen. Tack för hjälpen!

Jag och Amanda skulle åkt i väg på utvecklingssamtal idag men hennes lärare var sjuk så det blev inställt.

Jag passade på att träna innan middagen. Det blev 5 km löpning på löpbandet.

Efter middagen, som blev sallad (jag och Amanda) och kebab (Johanna) från pizzerian, så åkte hem till Linda och Fredric. Vi drack te och barnen lekte för fullt. Mysigt!

//E