Igår morse vaknade Amanda med ont i halsen… Hade dock ingen feber – då, men den kom senare på dagen. Jag ringde till vårdcentralen och förklarade hur det låg till, att Amanda nu också fått ont i halsen och att syskonen redan äter penicillin för halsfluss och att vi åker till Thailand nästa vecka. Hon lyckades klämma in oss på en tid kl 15. vi fick träffa en jättebra läkare. Han kollade i Amandas hals och det hade inte utvecklats till halsfluss – ännu, men han skrev ut penicillin för att bromsa det hela inför resan.

Daniel var iväg på Johannas klassfest på kvällen, Johanna var dock hemma, då hon inte är riktigt helt kry ännu.

Vi hade lite fredagsmys och kollade på tv. Jag tog en liten micro-tupplur i soffan innan julkalendern. 😉

Nu är det jag och Rasmus som är vakna. Vi har tänt en brasa och myser i soffan. Idag behöver jag nog åka in till Södertälje en sväng och köpa de sista grejerna inför resan.

//E