Gott nytt år alla nära och kära!!!


Hoppas att 2013 också blir ett bra år!

Den största händelsen 2012, för mig, är min magsäcksoperation. Den 13 februari så var det första dagen på mitt nya liv!!! Nu snart 11 månader senare så mår jag mycket bra och har gått ner 23 kg. Har minskat 3-4 storlekar i jeans. Numera är det KUL att köpa kläder, jämfört med förut, då det var något man då och då var TVUNGEN att göra. Jag kan äta allt som jag vill men i betydligt mindre mängder. Jag har kommit igång med träning och tränar ca 3 gånger i veckan + ridning 1 gång i veckan.

Ridningen är superkul och något som jag och Johanna gör tillsammans, vilket är mysigt. Amanda har börjat på truppgymnastik igen och det känns jättebra. Hon är superduktig och “som gjord för det”.

Rasse frasse har nästan lärt sig simma nu när vi var i Thailand. Kommande år ska vi ta tag i cyklingen också. Det gäller för honom att bara våga pröva. 😉

Vi har ju även varit på en underbar resa i ett underbart Thailand!

Den största händelsen 2013 blir nog att Rasmus ska börja skolan – i 6-års. Vips så har vi lämnat dagisåren (även om det är några månader kvar tills dess…) och alla barn går i skolan! Hur gick det till? 😉

Den 28 juni 2013 firar jag och Daniel 10 år som gifta!

I september bär det av till Turkiet, tillsammans med familjen Olsson här på gatan – nice!!!

Kram Kram