Jag trodde verkligen att vi skulle komma in i “svensk tid” igen på direkten, men gud vad det har känts omvänt. Första natten hemma vaknade jag kl 3 efter att ha sovit 3,5 timme bara. Då gick jag upp och började tvätta. Somnade sedan före kl 21 på kvällen och vaknade sen kl 2 och var “pigg”. Då gick jag upp och la mig i soffan och kollade på tv. Barnen vaknade också tidigt de första dagarna, men nu är det bättre. Det blir ju en ond cirkel – ju tidigare du vaknar på morgonen desto tröttare blir du ju på kvällen. Jag har sovit en liten stund efter middagen de 2 senaste kvällarna, annars hade jag nog däckat kl 20 i soffan.

I lördags hade vi kalas för Johanna, med släkten på besök. Hon fick en hel del pengar, hon ska köpa en ny dator. Vi var på IKEA en sväng i går och sedan var vi iväg och kollade på dator till henne, men de som vi hade kollat in var slut överallt, så vi får avvakta lite.

Ikväll ska vi till Emma och Urban på nyårsfirande – det ska bli jättekul. Det var länge sedan vi träffades. Så idag blir det till att fixa efterätten och rödvinssåsen.

//E