En skön helg har vi haft!

I fredags jobbade vi hemifrån Daniel och jag. Jag och Johanna var iväg och red. För mig var det första gången sedan innan sommaren. Det var jättekul! När vi kom hem så åt vi grillad hamburgare – gott!

Johanna var iväg på klassfest i skolan mellan 18-20.30. Jag, Amanda och Rasmus var hemma hos Susann på lite fredagsmys. 🙂 Markus var inte hemma så Daniel var inte med. Vi hade jättemysigt!
I lördags var jag, Susann och våra barn på leklandet Busiz i Nyköping. Barnen sprang runt som tokar och vi satt och snackade. Åt god lunch där också. Barnen åt pannkaka och vi åt varsin räkmacka.
Vi kom hem på eftermiddagen. Sedan kom familjen Leray på middag. Det var jättekul! Fastän det går ganska länge mellan gångerna vi träffas så leker barn hur bra som helst på en gång. Kul att se!

I söndags bytte Daniel till vinterdäck på båda bilarna. Sedan åkte vi in till mamma och pappa och firade Fars dag. Vi tog 2 bilar in, så Daniel, Rasmus och Johanna skjutsade och lämnade Amanda på gympan 15.30 på väg hem. Jag var kvar hos mamma och pappa, för att sedan hämta Amanda när gympan var slut 17.30. Jag åkte dit lite innan så jag hann se när de tränade. Oj oj oj vad hon har utvecklats under den här tiden i Ungdomstruppen. Nu gör hon en flickis i stort sett helt själv!

Igår jobbade jag hemifrån. Var iväg och fixade mina naglar. Denna gång blev det turkost och en massa glitter med lite vit dekoration på.
Var även på utvecklingssamtal för Johanna. Det gick bra!

//E