Åååh va skönt att helgen är här! Igår jobbade vi hemifrån båda två, som vanligt. På morgonen tog jag en runda på motionsbandet. Skönt att slippa vara tvungen att ge sig ut i ruskvädret. Det gick liiite snabbare än i onsdags. 🙂
Gjorde lite armhävningar, sit ups och plankan efteråt, så idag har jag lite träningsvärk i magen och bröstmuskler. 😀

Igår drog jag en sväng in till Södertälje på lunchen. Var tvungen att köpa kattmat på Plantagen och sköljmedel på ÖB. 🙂

Senare så var ju jag och Johanna iväg och red. Det gick jättebra! Johanna red Excell och jag red Bellman. Vi galopperade och det kändes mycket bra! När vi kom hem var maten färdig, vi åt pulled pork med tortillas och tillbehör. Gott!

Efter middagen om Susann, Hugo och Neo hit på fredagsmys. Markus var inte hemma. Vi hade jättemysigt och jättekul! Det blev lite bubbel, snacks och godis. Barnen lekte både inne och en stund ute.

Vi drack en flaska cava rosé som mamma köpte i Spanien. Tack mamma – den var god!
Sen blev det en Jacob´s Creek som Susann hade med sig. Den var god, den måste jag köpa! 🙂När gästerna gått hem och barnen lagt sig så kollade vi lite på tv innan även vi slocknade.

Idag vaknade jag tidigt, som vanligt. Jag vaknade av att Rasmus kom ner. Han lyckades somna om i min säng, men inte jag…..

Idag blir det bio och lunch i Heron City.

//E