Långt uppehåll igen från bloggen – sorry. Det är sjuuuukt mycket att göra på jobbet. Vaknar runt 4-4.30 på morgnarna och jobbet bara snurrar i huvudet. Är på jobbet runt 6, så man är rätt trött på kvällarna. Att somna i soffan är rätt vanligt. 😉 Sen har det varit mycket annat också, aktiviteter, julpynta, fixa och dona – det vanliga “vardags-ekorrhjulet” alltså. 🙂

Helgen som var, var en skön helg!

I fredags hade Johanna och jag ridning. Jag galopperade utan lina för första gången. Jag red Bellman. Det gick bra och jag satt kvar i sadeln! På kvällen kom Markus, Susann och barnen på pre-adventsmys. Vi drack bubbel, vin, öl och åt ost, kex, korv och skinka. Mysigt! Barnen lekte både inne och ute.
I lördags var vi till Moraberg en sväng och shoppade lite på ÖB och Rusta, lite smågrejer. Sen var vi en sväng till Thomas och Annelie och fixade lite gott kött och de bjöd på fika och glögg. Sen var vi mest hemma och njöt av alla adventssaker och lagade god mat.

I söndags gick jag och Susann Morarundan på morgonen. Sen åkte jag och tjejerna en sväng till Södertälje. Köpte lite julklappar till småkusinerna. Skönt att de första klapparna är inhandlade! 🙂 Sen var det dags för Amandas gympa. Jag skjutsade henne till den och åkte sedan till mamma och pappa och fikade under tiden. När vi kom hem från gympan så åt vi god thaicurrykyckling med kokosmjölk.

I måndags jobbade jag hemma som vanligt. Sprang ute en sväng på morgonen, i snöblandat regn – blää! 😉

Igår var det gympa. Daniel och Rasmus åkte på den. De spelade lite bowling under tiden. Jag och Johanna var hemma. Hon pluggade och jag jobbade några timmar.

Idag har barnen studiedag. Tjejerna är hemma men Rasmus går på fritids.

I helgen ska barnen åka till mormor och morfar. Jag och Daniel ska shoppa lite julklappar, laga god mat och bara “vara”. Skönt!

//E