Idag är det Lucia och alltså mindre än 2 veckor kvar till jul! Tiden bara rinner iväg. Mycket på jobbet och mycket aktiviteter.

I måndags jobbade både jag och D hemma. Jag var iväg på eftermiddagen och fixade mina naglar och D var med Rasmus till skolsyster – på vanlig koll. På kvällen bakade vi lussebullar. Åååh va gott det är när de är nybakade!
Puzzel är ju gosekatten nummer ett!
I tisdags hade Amanda gympa, så D och R åkte med henne på det och spelade bowling under tiden.

I onsdags jobbade vi lite längre än vanligt, båda två i Sundbyberg, så vi samåkte dit på morgonen så D jobbade där hela dagen. Kul med lite sällskap i bilen – det var ju ett tag sedan! 😉
Tjejerna åkte buss hem med R från skolan och sedan kom farmor och farfar och var med barnen tills vi kom hem. Vi hade förberett köttfärssås så de fixade spagetti och grönsaker så åt vi alla när vi kom hem.

På kvällen mös tjejerna och jag med lussebullar och “Bonde söker fru” i vår säng.
I torsdags var det gympa igen och storhandlingsdag. D fixade det – som vanligt!

I går jobbade vi hemifrån båda två. Efter jobbet var J och jag iväg och red. Vi red över bommar och galopperade – kul. Jag red Bellman och J red Mille.

På kvällen var Amanda iväg på klassfest i skolan. Vi skjutsade dit och en grannmamma hämtade. Vi andra var hemma och mös framför tv-n.
Idag är det juluppvisning för Amanda – i Täljehallen. Sen ikväll ska Daniel och grabbarna på gatan hem till Urban och vi mammor och barn ska träffas hemma hos Susann och äta pizza och dricka bubbel. 🙂

I morgon är det ingen gympa för Amanda eftersom de har uppvisning idag. På tisdag är det sista träningen för den här säsongen. Så morgondagen ägnar vi nog åt att fixa julgodis och ev köpa och klä granen.

//E