I lördags var jag och Johanna och lämnade Amanda i Täljehallen kl 9.30, då de skulle samlas och förträna inför uppvisningen. Sen åkte vi ner på stan och uträttade lite ärenden och åt lunch. När vi var klara där åkte vi till mormor och morfar en stund, då det inte var någon mening att åka hem emellan, innan uppvisningen började. Daniel och Rasmus fick åka med farmor och farfar in, som också var med och kollade på uppvisningen. Mamma, pappa och brorsan åkte med mig och Johanna till Täljehallen så mötte vi upp de andra där. Det var tema “Kalle Ankas jul” och de hade fixat det jättebra! Amanda var ju så klart superduktig!!! De var utklädda till Robin Hood och sedan tomtenissar till finaldansen. Barnen åkte med farmor och farfar hem då Daniel och jag var kvar och hjälpte till att städa – sopa läktaren och plocka skräp.

Väl hemma igen så gjorde Daniel sig i ordning för en kväll hos Urban, med Markus och Marcus. De åkte dit med Markus och gick hem.

Vi andra gjorde oss också i ordning för en pizzakväll hemma hos Susann, med Emma, Jennica och alla barnen. Både vi och papporna hade en mycket trevlig kväll!!! Rasse somnade i saccosäcken på golvet vid 22.30. Tjejerna var trötta och gick hem vid 23.15. Jag var kvar och “stängde stället”. 🙂 Var hemma vid 00.30. Då körde jag hem
Rasmus i Neos vagn. 🙂 Sen fick han sova i Daniels säng, orkar inte bära upp honom för trapporna, han väger ju en del – långskånken. 😉

Igår stod det julgran och julgodis på schemat. Men först tog jag och Susann och långpromenad – Morarundan i strålande solsken. Det var såå vackert, men lite kallt, men skönt!!! När vi kom hem från den så duschade jag och sen åkte vi till Plantagen och köpte en gran – jättefin! Väl hemma igen så började vi med julgodiset. Det blev Rocky Road, knäck och rischoklad. Smarrigt! Sen på eftermiddagen så klädde vi granen.
Vaknade i natt vid strax efter tolv av att Rasmus kom ner. Han hade nästan 40 graders feber. Han fick en alvedon och en blöt handduk i pannan och somnade om i Daniels säng. Nu på morgonen var han lika varm igen, så i med en ipren och en ny kall handduk. Jag jobbar hemma idag så jag blir hemma med honom. Hoppas att det är något som går snabbt över. Ikväll skulle han gått luciatåg på skolan, men det missar han. Samtidigt är det “julmarknad” i skolan, så någon av oss får gå med tjejerna på det och den andra får vara hemma med sjuklingen.

På onsdag är det julbord på jobbet, på Essingen på kvällen. Tanken var att både jag och D skulle gå på det, men vi får väl se hur Rasse mår.

//E