Rasmus feber toppade på 40,6 igår. Då var han som en död sill. I med alvedon, kall/blöt handduk på pannan, bort med täcket och öppna fönstret. Han somnade och sov drygt 1,5 timme. Tempen gick ner under tiden, men var snart uppe i nästan 39 igen. Läste på innehållsförteckningen på de Paracetamol tabletter från Orifarm som jag köpt till tjejerna (motsvarande Alvedon “fast billigare”). De är på 500 mg och alvedonsupparna som vi gav Rasmus var på 250 mg. Det stod att för barn mellan 25-40 kg kunde man ge 0,5-1 tablett 4 ggr om dagen. Han väger ju nästan 30 så vi gav honom 1 sådan tablett som han svalde (delade den på mitten). Och den hjälpte betydligt bättre!!! Han blev “pigg som en mört” och febern gick ner betydligt mer, till 37 någonting. Skönt!!! Sen fick han en till sådan innan han gick och la sig. Daniel är hemma med honom idag så får vi se hur mycket febern visar idag. Han vaknade med 36,6 vilket är som vanligt. Hoppas att det fortsätter så!

Rasmus låg hela dagen igår, i Daniels säng. Kollade på tv/film och slumrade till då och då. Vi kollade lite på en James Bond-film tillsammans, men det slutade med att det var jag som kollade för vips hade Rasse somnat. <3
Ikväll har Amanda sin sista gympa för den här terminen.

//E