Igår fyllde vår älskade och bästa Johanna 11 år!!!
Jag tycker man blir förvånad vid varje födelsedag att barnen är så pass stora! 😉

Hon blev uppvaktad med glass och maränger + paket på sängen. Hon fick en ny vinterjacka att rida i, nya vinterridskor, örhängen, pennor, block, korsordstidning, spel m m.

Då det var lite sjukstuga här hemma så ställde vi in släktfikat som var planerat. Vi tar det på söndag istället. Johanna fick feber i söndags förmiddag, men var feberfri igår. Rasmus fick feber i söndags eftermiddag och har fortfarande feber. Amanda fick feber igår kväll men var feberfri idag, när hon vaknade, hoppas det håller i sig.

Innan Amanda fick feber igår så tog hon och jag en promenad till Saltå butiken och handlade lite pasta och balsamvinäger. Skönt med lite luft i det kalla men fina vädret!
På kvällen hade vi planerat att åka och äta på Asian Roxy (mongolian bbq) i Södertälje, tillsammans med mamma, pappa och Pär, så vi bestämde att jag och tjejerna ändå skulle åka, men sen så fick ju Amanda feber så även hon blev hemma. Det slutade med att det var jag och Johanna + mamma, pappa och Pär som åkte dit. Det var mysigt och gott, men synd att inte alla kunde följa med. Tack pappa för middagen!
När vi kom hem så kollade vi tv och mös i soffan. Barnen var trötta så de somnade vid 21 och då kollade Daniel och jag på 2 serier.
//E