Sista dagen på 2014 är det idag! Vilket år det har varit!

En liten summering av året

– Vi har hållit oss förvånansvärt friska måste jag säga – skönt! Det är nu de sista veckorna som lite feber och förkylningar kommit och hälsat på oss.

– Vi har alla blivit ett år äldre (även om jag inte känner mig så mycket äldre ;)) – barnen går nu i ettan, femman och sexan.
– Johanna och jag har fortsatt ridningen tillsammans vilket är jättekul. Man fylls av ett lugn när man kommer dit.

– Amanda har avancerat i gymnastiken med att börja i Ungdomstruppen, som är en tävlingsgrupp.

– Daniel och jag var iväg en vecka till Kos och bara rådde om varandra. Åt och drack gott, slappade, badade och solade – underbart!
– Jag har bytt arbetsplats från Stora Essingen till Sundbyberg – en ganska stor omställning, som kräver mer planering för att få familjelogistiken att gå ihop varje vardag.

– Vi har umgåtts med våra familjer. Haft vår årliga kräftskiva på landet. Rasmus har fastnat för att fiska, så det har han gjort en hel del på landet.
– Vi har umgåtts mycket med våra härliga grannar. Det har blivit motionsrundor, middagar/myskvällar, midsommaraftonsfirande, kräftskivor, restaurangbesök, Ålandskryssning, Lisebergsbesök, Ullaredsbesök med mera, med mera. 🙂
– Den största upplevelsen i år, är nog vi alla överens om, är vår husvagnssemester!!! Vi var 11 nätter på Öland och sedan 1 vecka i Falkenberg. Dagarna på Öland var nog bland det härligaste vi varit med om. Dessa solnedgångar är magiska och oslagbara. Vädret kunde inte ha varit bättre, så det är klart att det gjorde sitt till. Hade det regnat en massa så hade ju upplevelsen blivit en helt annan.
– På vår campingvistelse på Västkusten fick barnen uppleva Ullared – vilket de tyckte var kul, då de sett det så mycket på tv. Vi fick även uppleva krabbfisket, vilket vi aldrig provat på tidigare. Detta höll vi på med i timmar. 🙂
//E