På lördag är det dags för vår årliga kräftskiva med våra kära grannar. I år är det familjen Wessmans tur att ha den. Det ska bli så kul!!!
Vädret ser lovande ut!
I tisdags hade Daniel och jag “årsdag” – 18 år. Inte illa!!! smiley Så här ser vi ut 18 år och 3 barn senare! smiley
Amandas tisdagsgympa har blivit flyttad till måndagar istället – samma dag som Johanna och jag rider – typiskt! Men Rasmus får följa med Daniel. Så ikväll är det Amandas första träning efter sommaruppehållet, eftersom tisdagens träning den här veckan blev inställd och måndagsträningarna kommer igång först nästa vecka.

I morgon fredag jobbar vi hemifrån båda två – skönt!

Barnen började skolan igår – det hade gått bra. Det var bara skola mellan 08.15-10.00, sen slutade tjejerna. Rasmus gick på fritids. Det har gått jättebra att lämna honom på morgnarna. Skönt! Igår när jag hämtade honom hade han hela sin kulpåse full med kulor, han hade vunnit stort igår. smiley

//E