Så var det första september och vips så fick vi regn. Det var helt mörkt i morse när jag åkte hemifrån – bläääää!

Helgen var ju okej i alla fall. 🙂

I fredags när jag jobbat klart för veckan så tog jag mig en “after work” i solstolen. smiley
Sen kom Susann och barnen på middag. Mackan hade jobbarkompisar hemma på middag. Vi åt grillad kyckling, ugnspotatis och tzatziki. Till efterrätt blev det vaniljpannacotta. En mycket trevlig kväll!
I lördags åkte jag, Amanda, Johanna och Susann in till Södertälje för lite shopping. 5 timmar var vi borta. Vi hann med shopping, lunch och glass. Mysigt! Jag hittade en jättesnygg jumpsuit på Lindex. Amanda hittade lite tröjor på HM. Johanna hittade en ny skolväska. Och även Susann shoppade en del.
Daniel var hemma hos Thomas och Annelie och hjälpte till att spika tak. Rasse var hemma och lekte med Hugo under tiden.

Sen på kvällen blev vi bjudna hem till Susann och Mackan på middag – grillad lax med potatis och romsås. Mmmmm – det var sååå himla gott! Vi är jättedåliga på att grilla just fisk, men det måste vi bli bättre på, för det var supergott! Lite bubbel till det.
I söndags gick jag och Susann Morarundan. Den började med lite duggregn, sedan lite mer regn och avslutades i strålande sol. Skönt att ha rundan klar redan på förmiddagen. Sen var vi mest hemma. Amanda hade gympa så jag skjutsade in henne och Daniel hämtade.

Vi grillade egengjorda hamburgare till middag. Det var Mackan som bjöd på sådana på Öland och de var sååå goda. Det är blandfärs (50 % fläsk, 50 % nöt), barbequesås och hackad bacon, ev 1 ägg och lite salt och peppar. Kan varmt rekommenderas!
Igår jobbade jag hemifrån och hade en massa möten. Daniel och Rasmus skjutsade Amanda på gympan och åkte sedan till skateparken vid Sydpoolen. Det tycker Rasmus är så kul.

//E