I dag är det 1 oktober och den första “riktiga” höstmånaden är här. Häromdagen var det riktigt kallt på morgonen när jag åkte, nästan runt nollan. Brrr!

I fredags hade vi “stor” middag hemma. Det var vi, Thomas, Annelie, Lillie (Malin var tyvärr sjuk), Linda, Fredric, Tyra och Alicia. Vi bjöd på hemgjorda och grillade hamburgare med pommes och tillbehör. Det var sååå gott och så roligt!!!
I lördags var vi en sväng in till Moraberg och handlade lite grejer på ÖB, Jula och Rusta. Sen var vi mest hemma. På kvällen kom Susann, Mackan och barnen på lite lördagsmys efter middagen.

I söndags hade vi inget planerat så vi drog en sväng till Caravan i Eskilstuna, där vi köpte vår husvagn. De hade lite öppet hus-event i helgen så vi åkte dit och kollade lite, åt korv och fikade lite.
Det var ju jättefint och härligt väder i söndags! Jag och Daniel tog en liten runda, till Linga och tillbaka. Sprang och gick om vartannat. Amanda var aldrig på gympan idag för hon hade så ont i ryggen från i torsdag. Vet inte vad det berodde på, men i fredags hade hon så ont så hon kunde inte ens cykla till skolan så vi skjutsade henne. Nu är det dock bättre!

Puzzel har bäddat ner sig i Daniels träningsväska
I måndags var jag och Johanna på ridning, för andra gången den här säsongen. Hon red Mille (som förra veckan) och jag fick rida Saga. Det var jättelänge sedan! Det gick bra, hon är ju så snäll. 🙂 Daniel var med Amanda på gympan och Rasmus var hos farfar under tiden så jag och Johanna hämtade honom på väg hem från ridningen. Efter duschning och allt så satt jag och jobbade några timmar innan det var dags att lägga sig.

I tisdags hade vi inga aktiviteter – skönt! Jag satt och jobbade ett par timmar – det är sjukt mycket på jobbet nu.

I går var det inte heller några aktiviteter. Vi åt grillad lax till middag. Den blir så himla bra när man grillar den! Mums!

I kväll är det gympa för Amanda och storhandling för Daniel.

I morgon är det fredag – så skönt! Vi har inget inplanerat.

lördag är det ölmässan för Daniel och några andra pappor på gatan – enligt tradition. Jag och barnen åker och firar mamma och pappa i Karlberga och sedan på kvällen ska vi till Emma en sväng.

//E