Hej och hå och vips var det november! Vad har vi då sysslat med den senaste månaden? Jobbat, jobbat, jobbat och jobbat har jag gjort. Vääääldigt mycket att göra på jobbet!

Vi har även varit i Turkiet en vecka. Lördagen den 17 oktober åkte vi ner “hela Karlsson-släkten”, d v s Ulla, Pelle, alla vi 5, Thomas, Annelie, deras barn, Linda, Fredric och deras barn. Vi var ett sällskap på totalt 15 personer. 🙂 Vi bodde på Sunwing Side East Beach – där vi även bodde 2013. Jättebra hotell!!!
Planet gick kl 20.30 på kvällen så vi väl framme på hotellet vid 3-4 på morgonen, en aning trötta. Flygresan gick bra, det var lite bumpigt men det gick bra.

Utsikten från vår lägenhet, nr 2001. Vi bodde i hotellbyggnaden borta vid Mehmets Kitchen och vi bodde i markplan med terrass.
På söndagkvällen firade vi Pelle som då fyllde 70 år! Vi åt middag på Fino och det var väldigt gott! Jag åt Toast Skagen till förrätt och oxfilé till varmrätt.
De 3 första dagarna hade vi jättefint väder och det var så skönt! Ca 27-28 grader och soligt. På tisdagen åkte vi ner till havet och badade och där var det nog 25 grader i vattnet – helt fantastiskt skönt. Det var varmare i havet än i poolen. Vi låg vid poolen de här dagarna, solade, badade och drack en väldigt massa goda drinkar. Vi hade all inclusive och det var jättebra!

Slush med vodka i – slurp!
Den godaste drinken av dem alla – Cool Breeze!Vi åt jättegoda granatäpplen! De var så stora och jättesöta!På onsdagen mitt på dagen så kom ovädret. Ojojoj vad det regnade och åskade och t o m haglade ett tag. Sen fortsatte det dåliga vädret ända tills vi skulle åka hem på lördagen, med lite undantag för lite uppehåll då och då, men inte så pass att vi låg vid poolen eller badade, tyvärr. Det blev en del pokerspelande på altanen och filmtittning för barnen.
På torsdag morgon blev både jag och Ulla risiga i magen så vi höll oss hemma i närheten av toaletten. Sen på kvällen blev Thomas dålig och natten tills vi skulle åka hem så blev deras barn dåliga. Sen efter det har alla typ utom Fredric fått sig en släng av magsjukan här hemma, nu senast Daniel som blev risig i går morse (lördag).

Tack Ulla och Pelle för en härlig resa även om allt inte blev som vi hoppats! 🙂 Hade gärna hoppat över dessa magbaciller!

—————————————————————————————-

I veckan har barnen varit på landet med morfar och Pär då de har haft novemberlov. Mormor är i Spanien med Ann-Sofie. Barnen åkte i måndags och kom hem i torsdags.

Rasmus hade nästan mått dåligt därnere på måndag kvällen, men kräktes aldrig, även om det var väldigt nära tydligen. Så det var nog “hans släng” av magbacillen från Turkiet. Det räckte nog för att smitta Pär, för han kräktes och hade ont i magen på onsdag kvällen. På torsdag kväll/natt vaknade Amanda och spydde en gång i sängen, sedan var det över för henne. Då hade även pappa blivit risig i magen, på fredag morgonen. Igår morse vaknade Daniel och var risig i magen, han spydde också senare men är bättre nu. Så det var en jäkla envis bacill/virus eller vad det nu är.

Daniel var så risig igår så han kunde inte följa med på Alcazar på Hamburger Börs, som han fick utav mig i 40-års present, så jag, Susann och Markus fick åka utan honom. Det var jättetrist att behöva göra det, men inte mycket att göra åt. Showen var i alla fall jättebra och maten var jättegod! Vi gick på matinéföreställningen så den var slut vid 15.45.
När vi kom hem så skulle vi ha lagat oxfilé, hasselbackspotatis och hemgjord bea, men då Daniel inte kunde vara med så sparar vi den maten till nästa helg och fixar den brakmiddag på lördagen när jag och Susann kommer hem från Ullared. Så vi köpte varsin pizza bara istället igår. Jag var hos Susann och Mackan på kvällen. Barnen hade varit hos Ulla och Pelle på dagen och kom hem efter middagen.

Som sagt, på torsdag är det dags för mig och Susann att åka till Ullared. Det ska bli så kul och mysigt! Vi åker på torsdag eftermiddag och kommer hem på lördag, vid lunch – som vanligt alltså. 🙂

//E