I förra veckan var det mycket aktiviteter!

Amanda hade gympa måndag, torsdag och söndag.

tisdagen var det inget särskilt.

onsdagen hade Daniel prodsättning på jobbet så han kom inte hem förrän vi gått och lagt oss.

I torsdags kväll var jag ute med jobbet, med vårt team. Vi lagade en italiensk middag tillsammans på ett ställe i Vasastan. Det var verkligen jättekul!!! Vi var indelade i 3 grupper och varje grupp gjorde en rätt. Förrättsgruppen gjorde en “ägg- och ostkaka”, ungefär som en tjockare omelett som man gjorde i en form i ugnen med en massa gott i. Varmrättsgruppen gjorde en risotto med “salsiccakött” i – mums! Jag var i efterrättsgruppen och vi gjorde Tiramisu. Det var första gången som jag åt det. Själva “äggsmeten” som är ägg, socker och mascarponeost var jättegod, men “fingerkexen” som man doppar i kaffe var så där. 😉
I fredags jobbade vi hemma både Daniel och jag. Jag var iväg och fixade min naglar.
På kvällen tog vi det bara lugnt och slappade framför tvn. Vi drack lite bubbel och lite julmust.
I lördags blev det en heldag och helkväll med Markus och Susann. Vi åkte först till IKEA allihopa. Kollade runt lite. Vi köpte inte så mycket. Sedan gick vi över till Stadium och hittade ett par vinterskor till Johanna. Därefter åkte vi till Heron City där vi åt lunch och sedan gick vi på bio allihopa. Vi såg senaste LasseMaja-filmen. Den var ganska bra. 🙂
Vi grillade kött till middag. Efter middagen så gick vi till Markus och Susann där vi hade en mysig lördagkväll!
Jag kan inte riktigt förstå att det är mindre än 2 veckor kvar till första advent. Sååå mysigt!

I söndags förmiddag åkte jag och tjejerna en sväng till Moraberg. Köpte några nya adventssljusstakar till barnens rum – vita. Daniel bytte till vinterdäck på lilla bilen.

Igår var Johanna och jag iväg på ridning. Hennes kompis Sandra var med och tittade. Det var sådant ruskväder, regn och blåst. Vi var helt blöta när vi var klara. Då var det skönt med en varm dusch när vi kom hem!

//E