Hallå hallå – long time ago! Känns tyvärr så att när man har fullt upp hela tiden, aktiviteter och skjutsa och hämta till måndag-fredag så glöms bloggen lätt bort. Trist men sant! 🙂

Vad har vi gjort sen sist då?

Vi har och har haft en väldigt kall och vintrig period. Väldigt vackert då när solen skiner från en klarblå himmel och snön gnistrar!
Vi har eldat så mycket i vår kamin nu när det varit så kallt. Det är så skönt och så mysigt!
Jag var ju långledig mellan julveckan och ända till den 11 januari – 3 veckor totalt och det var sååå himla skönt! Det blev några biobesök med barnen, som jag nog skrev om tidigare också.
Så nu har barnen gått i skolan igen i 2 veckor och jag har jobbat lika länge. Daniel jobbade ju en hel under alla ledigheter. Skolan är i full gång med en massa plugg och läxor för tjejerna.

Amanda har nu i 2 veckor provtränat för en högre tävlingsgrupp, UT2. Vi har inte fått besked ännu om hon får vara kvar där, beskedet borde komma i helgen. Jag skulle dock bli förvånad om de anser att hon inte platsar. Vi har varit med och kollat några gånger, den som skjutsar, och då ser man ju hur bra alla är och det känns som om Amanda lätt skulle platsa i den gruppen. Hoppas bara att tränarna tycker samma sak! 😉

Rasmus har nu provat på innebandy i 2 veckor och tycker det är jättekul! Han och Hugo spelar ut i Hölö, onsdag och torsdag.

Johannas och min ridning börjar måndagen den 1 februari. Det ska bli kul! Jag hoppas dock att vi slipper den värsta kylan!

Vi har träffat Mackan och Susann en del och spelat lite kort, samma som vi spelade i somras. Det är sååå kul!
Vi har ätit och druckit en massa gott. Grillat en hel del, ute i kylan. Brrr! Det är ju Daniel som grillar i vår familj, men jag har faktiskt stått lite ute i kylan och sällskapat honom. <3
Och det färdiga resultatet!
Barnen är ute och leker mycket i snön, i alla fall på helgerna. I veckorna mellan alla aktiviteter så lägger tjejerna ner en hel del tid på skolarbete. Jag kan inte minnas att vi hade så mycket planeringar/att göra i skolan i samma ålder. Det har nog förändrats det också tror jag.

En helg bakade Daniel och Amanda semlor och det var så gott! Hemgjorda semlor är oslagbart!
Förra helgen så var Linda, Fredric och barnen här på lördagen. Vi var ute i pulkabacken här bakom och sedan så grillade vi korv på altanen och åt utomhus. Kallt men mysigt!
Linda och Amanda blåser “rök” för att visa hur kallt det var, men det var lite svårt att fånga på bild.Grillkorv + bubbel – “funkar för mig”.På söndagen tog Daniel och jag oss en liten härlig promenad runt Saltåvägen, Skäve och där borta. Så kallt men så härligt och vackert!
Vi passade även på att frosta av stora frysen, när det var så kallt ute så alla varor kunde stå ute på altanen under tiden.

Jag har fått en ny jobbtelefon, en iPhone 6S Plus i färgen roséguld och är så nöjd!
Skönt med en lite större skärm när man skriver mycket på den och då jag jobbar mycket med vår nya app så använder man ju telefonen väldigt mycket till annat än att bara ringa med.

Igår var det Daniels tur att skjutsa Amanda till gympan. I den nya gruppen så är det träning fredagar 17-19, så vi kör varannan fredag Daniel och jag. Så igår unnade jag mig ett glas bubbel när arbetsdagen var slut. 🙂
//E