Nu blev det ett så här långt uppehåll igen, utan avsikt. Dålig ursäkt men som jag skrev förra gången så är det så mycket annat i veckorna att detta inte prioriteras.

Förra fredagen var Ulla och Pelle här på middag, vi åt schnitzel och tillbehör. Lite senare på fredagen så blev det en spontankväll hos Mackan och Susann. Rasse skulle sova över där så jag gick bort med honom och fastnade då Susann bjöd på lite bubbel. Sedan kom Daniel också över och vips så hade vi varit där hela kvällen – så kul!
Förra lördagen så var det jättehärligt väder! Jag tog fram en brassestol och satt en stund på altanen på baksidan och njöt och lyssnade på pod.
På kvällen så hade vi gäster – Thomas, Annelie och barnen samt Linda, Fredric och barnen. Det var en mycket trevlig och rolig kväll! Vi grillade och åt och drack en massa gott!
** ** ** ** **
Hela förra veckan så var Amanda i väg på prao. Hon och en granntjej praoade på ett hunddagis i Almnäs, Södertälje. Det gick jättebra och hon tyckte det var kul!

Sen har det ju som vanligt varit gympa och innebandy. Ingen ridning förra veckan då ridinstruktören var sjuk. Denna vecka är det inte heller någon ridning och inte på annandag påsk heller.

På tisdagmorgonen så var det inte helt mörkt när jag gick från garaget till kontoret – så skönt!
Jag var iväg på seminarium i onsdags och jobbade sedan hemifrån på eftermidddagen.

Vi provade ett nytt middagsrecept förra veckan – kasslergratäng med smak av pizza. Det var jättegott – och enkelt att göra. Receptet hittar du på Jennys matblogg.
Nu i fredags så var Mackan, Susann och killarna här på middag. Vi åt smarrig tacokycklinggratäng. Mums! Vi slog på stort och drack årets första (men inte sista) Mojito.
I lördags åkte vi in till Söderälje en sväng, hela familjen. Köpte lite födelsedagspresenter till Linda och Alicia. Nu i mars och april är det ju många i släkten som fyller år.

På kvällen var vi bara hemma och tog det lugnt. Vi grillade en massa gott.
Johanna sov över hos My här på gatan från lördag till söndag. Rasmus somnade hyfsat “tidigt”. Jag, Daniel och Amanda kollade på en Beck-film.

Igår gick Susann och jag Morarundan. Jag invigde mina nya Salomonskor som jag köpte på Stadiumrean i lördags. 500 kr isft 1 000 kr. Daniel köpte också ett par. De var jättesköna!
Sen drog vi iväg på bio i Heron city, med Susann och dem. Vi såg Zootropolils. Den var jätterolig! Vi åt lunch där innan.
Innan middagen så var Rasmus ute och lekte med Hugo. Sen ringer Johanna och är jätteledsen och säger att vi måste komma för Rasmus har slagit i huvudet och har världens bula. Daniel springer ut och möter dem på gatan. Då har Rasse sprungit in i ett trappräcke ute och på typ 10 sek så poppade det upp världens bula i pannan, snett ovanför ena ögonbrynet. Han var jätteledsen och rädd, Johanna också. Han fick lägga sig i soffan med kyla på. Bulan stannade av.

Jag ringde vårdguiden och de sa att om bulan inte var helt hård så var rekommendationen att man skulle åka till sjukhuset och få det bedömt och då vi inte riktigt tyckte att den var hård, utan mer åt det mjuka hållet så var det bäst att åka in. Vi åt middag först och sedan så åkte Daniel med Rasse till akuten på Astrid Lindgrens. De blev bedömda av en sjuksköterska som sa att det inte var någon fara. Hon klämde och kände på bulan. Vi skulle återkomma om han började kräkas eller fick svårt att gå. När de kom hem därifrån så hade bulan gått tillbaka ännu mer – skönt! Man blir så rädd när sådant där händer.

Här hade bulan stannat av
Natten har varit lugn, han har sovit bredvid mig i Daniels säng.

Tjejerna och jag satt och kollade lite på Böda camping igår när D och R var iväg. Det finns ju 2 par där man får följa, som är “säsongare”. Det är typ jag, Daniel, Mackan och Susann om 25 år. Hahaha!
** ** ** ** **
Idag sitter jag hemma och jobbar.

I morgon och på onsdag är jag iväg på seminarium igen, då är det dags för “Webbdagarna” på Stockholm Waterfront. Sen på onsdagkvällen åker vi iväg på kryssning – jag, Daniel, Mackan och Susann. Det ska bli supernice! Vi ska passa på att handla till den kommande 40-årsfesten. 🙂

//E